window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-131014652-1');
preloder
Loading...
За нас2018-12-18T07:47:43+00:00
our mission websika web design agency

Нашата Мисия

Ние сме артисти, дизайнери, инженери, мислители в постоянно обучение, строители и мечтатели, способни да изградят най-добрите възможни дигитални продукти, за нашите клиенти, като нарушават статуквото толкова често, колкото е възможно.

websika portfolio icon

Нашите Дисциплини

Графичен дизайн

Какво представлява графичния дизайн в мрежата? В много случаи е просто печат, визуална комуникация, но за уебсайта и дигиталния интерфейс той е много повече. Трябва да бъде визуално впечатляващ и синхронизиран с посетителите на уебсайта, да отговаря на техните нужди и желания, да е снизходителен към техните грешки и да ги води към предварително определено действие.

Софтуерно инжинерство

Софтуерното инжинерство, известно още като програмиране или кодиране, е това, върху което е изградена мрежата. То е едновременно занаят, изкуство и инжинерна дисциплина. Ако графичния дизайн определя как ще се чувства потребителя то програмирането определя как взаимодействаме и какво произвеждаме чрез нашите действия.

Потребителски опит

Опитът на потребителите (UX) е създаването на контролирано и разбираемо чувство чрез взаимодействието на потребителите и техническата система. Ключът към UX е създаването на постоянно чувство за бранда през всички канали. UX помага на програмистите и графичните дизайнери да разберат взаимодействието на клиентите с уебсайта и да се уверят, че то е положително и в съответствие с очакванията.

Ползваемост

Ползваемостта може да се определи като простота, яснота и интуитивност на дизайна на уебсайта. Уеб ползваемостта е крайният тест за това дали даден потребител може да използва уебсайта, за да постигне целите си по ефективен и елегантен начин. Това е ключова мярка за успех в дигиталната среда и голям компонент от опита на потребителя за взаимодействието.

Икономика на поведението

Икономика на поведението е разбирането на факторите, които мотивират потребителите да вземат определени решения. В мрежата се използва, за да разберем как да позиционираме, визуализираме или напишем отделните елементи на страницата, така че да окажат влияние върху вземането им на определени решения. Солидни изследвания предполагат, че тази дисциплина не трябва дасе пренебрегва при създаването на дигитални продукти.

Брандиране

В мрежата, непрекъснатосста на брандирането от офлайн до онлайн е от решаващо значение. Всяко разединение между двете може да предизвика объркване и в крайна сметка да загуби приходи и, като цяло, стойността на марката. “Дигитализирането” на марките е един от най-важните аспекти на уеб дизайна, защото е от решаващо значение усещането за бранда да е същото, вярно и опростено достатъчно, за да бъде разбрано.

Маркетинг

Няма да имате нужда от сайт ако няма потребители, които да го посещават, а без нужния маркетинг уебсайта ще бъде неоткриваем. За да е налице успешният маркетингова кампания, трябва програмирането и графичния дизайн  да са в крак с новите алгоритми на Гугъл. Ако това не е направено сайта Ви няма да се класира и никой евентуален посетител няма да го намери.

Дигитална Стратегия

Дигиталната стратегия е процес на идентифициране на целите и задачите, които Вие имате за уебсайта. За да се максимизират ползита за бизнеса Ви от навлизането в цифров вид, те трябва да бъдат познати и обсъдени, докато нуждите на клиента, пазара, технологията, конкуренцията, финансовите цели, статистическите данни за бенчмарка и бюджетните ограничения са обхванати, разбрани и документирани.

websika web design agency process

Нашият Процес

Разширявайки собствените си вътрешни и гъвкави процеси на проектиране и разработка през последните няколко години, достигнахме до обща архитектура, която прилагаме към повечето проекти (освен случайния супердоволен кандидат за RAD-цикъл), която в Websika наричаме Разработка на Горилата.

Откритие + Предварителен Дизайн

Oт архитектурата до чистия код и изпробването, нашия гъвкав инженерен екип може да ви помогне за изграждането или итерацията на уебсайта Ви.

Дизайн + Инжинерни Спринтове

След като членовете на екипа намерят време да работят с вас и вашия екип, за да дефинираме и разработим по-задълбочено нашите изисквания и документация, ще можем да започнем цикъла на проектиране, разработка и тестване на спринтове.

Пускане в ход

Сега, когато в сайта е осигурено нужното качество и е готов за пускане, Websika ще работи с вас и вашия екип, за да го разгърне в облака или сървърите ви.

Оптимизация

Сега, когато сайта Ви е онлайн, Websika може да Ви помогне да наблюдавате и итерирате архитектурата и инфраструктурата му, за да го оптимизирате за производителност, мащабируемост и стабилност, както и да анализирате данните, за да определите как най-добре да оптимизирате набора от функции, потребителския интерфейс и навигация.

websika web design agency contact us roboto

Тук сме да помогнем на вашият бизнес да излети

Чрез креативни идеи, Иновации и Решителност

ДА ЗАПОЧВАМЕ!
Този уебсайт използва "бисквитки" и услуги от трети страни. Добре